Omdat het ook anders kan...

Even voorstellen

Robert Saalmink

Na mijn HEAO studie heb ik 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse management functies tot dit mij op mijn 42e onvoldoende bevrediging en uitdaging gaf.

Ik wilde iets gaan doen wat uit mijn hart kwam en nadat ik op diverse uitvaarten had gesproken intrigeerde mij het uitvaartwezen dermate dat ik de opleiding tot uitvaartleider ben gaan volgen.

Nadat ik vervolgens als manager bij een grote uitvaartonderneming ben gaan werken heb ik in 2012 besloten om mijn eigen uitvaartonderneming te starten waarin ik op een vernieuwende manier gestalte wil geven aan het beroep van uitvaartleider.

In de afgelopen 10 jaar heb ik vele families mogen begeleiden, mijn team uitgebreid en kan ik zeker zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Door mijn ervaringen te combineren met out of the box (vernieuwend) denken lukt het steeds weer om een persoonlijk, warm en uniek afscheid te organiseren .


Sinds 2014 werk ik met veel plezier en passie bij Robert Saalmink Uitvaartverzorging (De Hoeksche Uitvaart) . Naast het liefdevol verzorgen van de overledene, samen met de familie en naasten, ben ik op de dag van de uitvaart aanwezig als gastvrouw. Tevens vervang ik Robert bij zijn afwezigheid en begeleid ik families op dezelfde, vernieuwende en persoonlijke wijze als Robert dat doet.

Christa van Gilst

Naast mijn werk als Mindfulness coach ben ik sinds 2020 ook werkzaam bij Robert Saalmink Uitvaartverzorging (De Hoeksche Uitvaart). Op de dag van de uitvaart ben ik gastvrouw en assisteer ik Robert en Christa bij het vlekkeloos laten verlopen van de uitvaart. Het raakt me als ik kijk hoe belangrijk de rol van de uitvaartondernemer is bij het begeleiden van de families. En ik vind het een voorrecht om daar onderdeel van te mogen zijn.

Irene Grootenboer

Adresgegevens

De Hoeksche Uitvaart
Robert Saalmink Uitvaartverzorging
Admiraal de Ruyterstraat 139
3262 XD Oud-Beijerland

Contact

Voor melding van een overlijden zijn wij
24 uur per dag bereikbaar op:
06-52.71.52.44