Omdat het ook anders kan...

Wat hebben we gisteren een mooie dag met elkaar gehad bij de begrafenis van mijn vader, vooral door jouw toedoen. Alles in t vizier, onder controle en met rust. Ik/wij zijn zo blij dat we voor jou gekozen hebben. Ook Marianne en Arjen die vorige week en gisteren hielpen. De persoonlijk aandacht voor m'n moeder en ons door jullie alledrie. Jouw deskundigheid maar vooral het aansluiten bij ons was precies goed. We hebben met je gelachen en gehuild. Zo mooi. Door dit alles werd deze dag onvergetelijk.

Mijn dank is groot!
Nel en Pauline

Een onvergetelijk afscheid voor onze zoon

En dan opeens staat je wereld stil… en heb je iemand nodig die je helpt bij het moeilijkste wat je ooit moet doen, namelijk een onvergetelijk afscheid te realiseren voor onze zoon Martijn.

Robert en zijn team hebben werkelijk allles op alles gezet om dit vorm te geven door te luisteren naar de wensen en deze ook uit te voeren, door kalmte te bewaren, door te omarmen, maar ook gewoon door er te zijn.

Het is ondanks al het verdriet een onvergetelijk, waardevol en hartverwarmend afscheid geworden, waarbij echt alles tot in de puntjes was verzorgd en waar we Robert en zijn team oprecht zeer dankbaar voor zijn.

Piet en Anja Groeneweg

Op deskundige wijze kregen wij de ruimte

Op een dag in september overleed plotseling mijn kwetsbare dochter. Ik hield er al jaren rekening mee, maar je daarop voorbereiden kun je niet. De coronatijd maakte het er ook niet makkelijker op.

In een periode waarin je op je kwetsbaarst bent en je dingen maar één keer kunt regelen, is het heel fijn dat dit samen kan met iemand die meedenkt en je keuzes respecteert. Robert heeft ons op een respectvolle, professionele en liefdevolle manier geholpen en begeleid om alles te organiseren. Op deskundige wijze gaf hij ons de ruimte en hielp hij ons door dit proces. Mede daardoor hebben we haar leven op onze eigen manier kunnen eren en kijken we terug op een mooi afscheid van een bijzondere dochter en zus.

Op het moment dat ik opnieuw de keuze moet maken voor een uitvaartbegeleider, zal ik weer met volle overtuiging voor Robert kiezen.

Mijn dank is oneindig groot.
Dominique Geels

Liefdevolle aandacht voor de laatste reis

Woensdag 14 oktober, wat een normale woensdag moest zijn veranderde in 1 klap met het bericht dat mijn vader er, plotseling, tussenuit was gepiept. En dan komt dat moment dat je contact moet gaan opnemen met een uitvaartverzorger. Gelukkig bij ons nog geheel onbekend. Maar mijn moeder wist al wie ze wilde contacten; Robert Saalmink. Met de bibbers nog in mijn benen belde ik op en binnen een no time stond jij daar en heb jij ons met alle zorg en liefdevolle aandacht meegenomen naar de laatste reis van mijn vader. Diep onder de indruk hoe makkelijk jij, met de nodige structuur en professionaliteit iedereen in zijn waarde laat. Recht uit het HART maak jij het verschil!

Onze dank is groot!
Marijke Jellema

Houvast tijdens loodzware dagen

Op sommige dagen heb je wat extra liefde nodig..
... en toen was JIJ daar !!

Lieve Robert, ik moest je gewoon even laten weten hoe ontzettend blij mijn moedertje, mijn gezinnetje en ik zijn geweest met jou als houvast tijdens de afgelopen loodzware dagen.

Het is toch wel uniek te noemen dat wij jou maar een weekje in ons leven hebben gehad en in zon korte tijd zoveel om je zijn gaan geven.... jij hebt echt onze harten geraakt!

Robert, jij bent een geweldig en heel bijzonder mens. Je hebt ons er letterlijk met heel veel medeleven, liefde en passie voor je werk doorheen gesleept...

Heel hartelijk bedankt voor alles! Dikke knuffel Elly

Niets was teveel

Het laatste afscheid kan je maar een keer doen….
Dankzij de professionele en betrokken wijze waarop Robert Saalmink Uitvaartverzorging de uitvaart van mijn oom heeft begeleid kunnen we hier als familie tevreden en met dankbaarheid op terugkijken.

Omdat mijn oom voor euthanasie had gekozen konden wij vooraf al het een en ander met Robert bespreken. Robert was behulpzaam, betrokken en dacht goed met ons mee. Dit gaf ons in deze verdrietige periode rust en houvast.

Op een respectvolle en zorgzame manier heeft Robert, samen met Christa, de uitvaart tot in detail geregeld. Er was elke dag contact en niets was teveel. Dankzij hen is alles perfect en vooral naar wens verlopen wat resulteerde in een persoonlijk, mooi en waardig afscheid.

Heel erg bedankt daarvoor! Yvonne

We hebben het echt met elkaar gedaan

Beste Robert,

Wat hebben we het afscheid van Max met elkaar zo mooi gemaakt. Want we hebben het echt met elkaar gedaan.

We kijken terug op een prachtige uitvaart. Precies zoals we het wilden. En dat door jouw deskundigheid. Jouw rust en adviezen maakten dat we door de loodzware eerste dagen kwamen en goede beslissingen konden nemen.

Je nam de tijd en we konden je dag en nacht om raad vragen. Het ontroerde ons om te zien dat je alles met hart en ziel deed en veel dingen je raakte. Al met al hebben we met elkaar Max een prachtig en waardig en bijzonder afscheid gegeven.

Ik hoop je niet snel weer nodig te hebben, maar weet je te vinden! Heel erg bedankt. Pauline

Adresgegevens

De Hoeksche Uitvaart
Robert Saalmink Uitvaartverzorging
Admiraal de Ruyterstraat 139
3262 XD Oud-Beijerland

Contact

Voor melding van een overlijden zijn wij
24 uur per dag bereikbaar op:
06-52.71.52.44