Omdat het ook anders kan...

Woensdag 14 oktober, wat een normale woensdag moest zijn veranderde in 1 klap met het bericht dat mijn vader er, plotseling, tussenuit was gepiept. En dan komt dat moment dat je contact moet gaan opnemen met een uitvaartverzorger. Gelukkig bij ons nog geheel onbekend. Maar mijn moeder wist al wie ze wilde contacten; Robert Saalmink. Met de bibbers nog in mijn benen belde ik op en binnen een no time stond jij daar en heb jij ons met alle zorg en liefdevolle aandacht meegenomen naar de laatste reis van mijn vader. Diep onder de indruk hoe makkelijk jij, met de nodige structuur en professionaliteit iedereen in zijn waarde laat. Recht uit het HART maak jij het verschil!

Onze dank is groot!
Marijke Jellema

Op sommige dagen heb je wat extra liefde nodig..
... en toen was JIJ daar !!

Lieve Robert, ik moest je gewoon even laten weten hoe ontzettend blij mijn moedertje, mijn gezinnetje en ik zijn geweest met jou als houvast tijdens de afgelopen loodzware dagen.

Het is toch wel uniek te noemen dat wij jou maar een weekje in ons leven hebben gehad en in zon korte tijd zoveel om je zijn gaan geven.... jij hebt echt onze harten geraakt!

Robert, jij bent een geweldig en heel bijzonder mens. Je hebt ons er letterlijk met heel veel medeleven, liefde en passie voor je werk doorheen gesleept...

Heel hartelijk bedankt voor alles! Dikke knuffel Elly

Het laatste afscheid kan je maar een keer doen….
Dankzij de professionele en betrokken wijze waarop Robert Saalmink Uitvaartverzorging de uitvaart van mijn oom heeft begeleidt kunnen we hier als familie tevreden en met dankbaarheid op terugkijken.

Omdat mijn oom voor euthanasie had gekozen konden wij vooraf al het een en ander met Robert bespreken. Robert was behulpzaam, betrokken en dacht goed met ons mee. Dit gaf ons in deze verdrietige periode rust en houvast.

Op een respectvolle en zorgzame manier heeft Robert, samen met Christa en Brechtje, de uitvaart tot in detail geregeld. Er was elke dag contact en niets was teveel. Dankzij hen is alles perfect en vooral naar wens verlopen wat resulteerde in een persoonlijk, mooi en waardig afscheid.

Heel erg bedankt daarvoor! Yvonne

Beste Robert,

Wat hebben we het afscheid van Max met elkaar zo mooi gemaakt. Want we hebben het echt met elkaar gedaan.

We kijken terug op een prachtige uitvaart. Precies zoals we het wilden. En dat door jouw deskundigheid. Jouw rust en adviezen maakten dat we door de loodzware eerste dagen kwamen en goede beslissingen konden nemen.

Je nam de tijd en we konden je dag en nacht om raad vragen. Het ontroerde ons om te zien dat je alles met hart en ziel deed en veel dingen je raakte. Al met al hebben we met elkaar Max een prachtig en waardig en bijzonder afscheid gegeven.

Ik hoop je niet snel weer nodig te hebben, maar weet je te vinden! Heel erg bedankt. Pauline

Adresgegevens

Robert Saalmink Uitvaartverzorging
Admiraal de Ruyterstraat 139
3262 XD Oud-Beijerland

Contact

Voor melding van een overlijden zijn wij
24 uur per dag bereikbaar op:
06-52.71.52.44